De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsierwijnkopers.nl
Luxemburg Koetsier Wijnkopers
Marque National

Rivaner ‘Stadtbredimus Fels’
Frisse witte wijn van de Rivanerdruif (beter bekend als Müller-thurgau) , aangename zuren, soepel fruit en een lichte bite (perzik en muskaat)
Licht, aangenaam fris en makkelijk drinkbaar.

Pinot Gris ‘Cotes de Remich’
Helder goudgeel van kleur met groene reflecties. Rond en harmonieus in de aanval. Licht kruidig, rijp fruit, elegante zuren.
Neus van abrikozen, zwarte bessen, aardbeien, ananas en appel. Rond en harmonieus in aanval,met een pittige, rijke en volle afdronk.
LUXEMBURG

Caves Saint Martin Remich


De wijnen van Caves St.Martin zijn allen afkomstig van de beste Luxemburgse wijnstreek. Door hun frisheid en aangename smaak zijn de Luxemburgse 'Grands Crus' zeer geschikt bij visschotels, witvlees en schaaldieren. Sinds1919 zijn de Caves St.Martin gespecialiseerd in de fabricage van champenoises volgens de beroemde 'Methode Traditionnelle'. Na een tweede gisting in flessen, rust de wijn vele maanden in onderaardse galerijen, op constante temperatuur om een uitzonderlijke kwaliteit te krijgen. In de eindeloze galerijen 'uitgehouwen in de rotsen' liggen honderdduizenden flessen edele wijn opgeslagen.
Méthode Traditionnelle

Saint Martin brut  
48% Pinot Blanc  49%Riesling  3% Auxerrois
Bleekgoud van kleur met zilvergroene reflecties. Elegant sprankelend. Zeer fijn bouquet met hints van peer, kweepeer en hazelnoot.
Fris en zeer elegant van  smaak. Serveer als aperitief of bij schaal-en schelpdieren

Saint Martin brut  rosé
100% Pinot Noir
Zalmroze van kleur met fijne bubbels en een mooie glans. Discreet en aromatisch bouquet met de in de geur rode vruchten.
Friszure smaak die doet denken aan frambozen, aardbeien en perziken. Lange afdronk. Zeer geschikt als aperitief.

Saint Martin Brut Saint Martin Brut Rose